Assessment PLUS+

Doorstart naar werk® biedt je een ontwikkeladvies onder de naam ‘ASSESSMENT PLUS+

Assessment PLUS+ is een online test-en-matchsysteem waarin je persoonlijke competenties getest en gematcht worden tegen de best passende functie(s)/kansberoepen. Na het online invullen en doorlopen van diverse vragenlijsten wordt een helder en leesbaar rapport opgesteld.

In genoemd rapport worden jouw persoonlijkheidskenmerken, competenties en drijfveren helder en waardevrij weergegeven.

 

PLUS+:  Je krijgt antwoord op de vragen; Hoe zit ik elkaar?, Waar ben ik goed in? en Waar word ik blij van? We kijken daarbij ook naar oplossingen die je misschien niet zelf had bedacht..

PLUS+:  We matchen jouw “profiel” met kansenberoepen, en stellen de ‘passendheid’ vast op basis van jouw talenten.

PLUS+:   We matchen jouw “profiel” met meer dan 1000 beroepen, zonder dat we rekening houden met jouw ervaring en belangstelling. Daarmee gunnen we je een kijkje in de enorme hoeveelheid functies en opleidingen die je onmogelijk allemaal kunt kennen, maar die mogelijk wel passend zijn voor jou.

PLUS+:   We matchen jouw “profiel” met meer dan 1000 beroepen, rekening houdend met jouw ervaring en belangstelling. Dat is immers de kortste klap: het verzilveren van je ervaring en belangstelling in een vergelijkbare baan.

PLUS+:   We onderbouwen de passendheid van functies met heldere rapportages en geven daarbij ook aan wat je zou kunnen doen als je “gaps” hebt op de door jouw gewenste functie(s).

PLUS+:   We bieden je een persoonlijk contact (online, dat wel) die jouw testresultaten en matches samen met jou zal duiden en zo mogelijk verduidelijken. Een persoonlijk adviseur dus.

PLUS+:   We bieden je optimale privacy en de kans je eigen gegevens te blijven beheren.

PLUS+:   Je ontvangt naast je rapport en de matches ook nog een certificaat met daarop jouw 5 beste competenties/talenten

 

AANMELDEN VOOR HET GRATIS ONTWIKKELADVIESTRAJECT KAN HELAAS NIET MEER.

 

ASSESSMENT PLUS+  is een beproefd, gevalideerd en gewaardeerd instrument dat breed wordt ingezet ten behoeve van werkzoekenden, in het onderwijs, duurzame inzetbaarheid, outplacement, werving en selectie en organisatieontwikkeling.